Solcellsenergi -Vi söker referensobjekt!!

Vi har gett oss in på ett nytt och spännande område under 2018, nämligen montering och försäljning av solcellspaneler. Priserna på utrustningen man behöver för att göra egen el har rasat senaste åren, och i takt med att energipriserna skjuter i höjden är det nu en oslagbar investering att montera solceller på sina tak.
Många har enorma summor att spara genom att investera i solcellspaneler och dessutom ger vi miljön och klimateffekten en rejäl knuff i rätt riktning!

# Panelerna har en effektgaranti på 20-25 år men håller oftast längre
# Elen du producerar själv under sommaren köps tillbaks på vintern
# Så gott som inget underhåll eller service behövs
# Avkastningen på investeringen lönar sig från dag 1

Vi söker nu er som vill vara med och hjälpa oss att komma igång med detta, vi kommer att använda er som referensobjekt till våra framtida kunder och därav bjuder vi på en stor del (upp till 50%) av monteringskostnaden under denna inkörningsperiod.

Alla våra produkter kommer från Solelgrossisten Sverige AB där du som kund kan välja fritt ur hela sortimentet. Klicka här!

- Vi hjälper er även med den något "snåriga" byråkratin kring detta område med ev.bygglov, energibidrag, rot-avdrag etc. och ser över gällande regler från er kommun & elleverantör.

Visst låter det intressant?!!!

Kontakta oss för mer information redan idag!
Mvh Tommy Nissen 070-445 15 50